header

اعلان وسط المواضيع

2023 Yılının En İyi Dil Uygulaması

Yeni bir dil öğrenmenin kolay ve eğlenceli bir yolunu mu arıyorsunuz? Yurt dışında eğitim almayı mı düşünüyorsunuz? Yabancı bir ülkeye yerleşmek mi istiyorsunuz? Bir projeniz var ve bunu dünyaya yaymak mı istiyorsunuz? Yeni bir dil öğrenme tutkunuz mu var? Heyecan dolu bir süreç mi istiyorsunuz? En iyi dil öğrenme uygulamasını mı arıyorsunuz?

Yeni bir dil öğrenmek bu zamanlarda çok önemli hale geldi, özellikle de işinizle, eğitiminizle ilgili olduğunda, hatta sadece bir dile hayran olduğunuzda ve onu öğrenmenin aciliyetini hissettiğinizde. Ancak göründüğü kadar basit değil; çok zaman, konsantrasyon, pratik ve para gerektiriyor.

Derslere katılmak, kitap okumak ve kayıtlı dersleri dinlemek için çok fazla zamanınız olmadığında işiniz zorlaşabilir. Çok fazla zaman ve para harcamadan, sadece günlük hayatınızın pratiğini yaparken öğrenmek istiyorsunuz.

Çünkü hepimiz olmasa da çoğumuz zamanımızı akıllı telefonlarımızı kullanarak geçiriyoruz. Bu zamanı, akıllı telefonunuz aracılığıyla, istediğiniz yerde, ücretsiz, kolay, hızlı ve eğlenceli bir yöntemle yeni bir dil öğrenmeye harcamak iyi bir fikirdir.

Özellikler:

Uygulama, onu İngilizce ve diğer tüm dilleri öğrenmek için en ünlü ve indirilen uygulama haline getiren bir dizi avantaja sahiptir; bu özellikler şunları içerir:

1. Uygulama, ulaştığınız her seviyenin bir öncekini tamamlamaya bağlı olduğu video oyunlarının tarzını taklit ettiğinden çok eğlenceli ve etkileşimli bir yöntemle öğrenebilirsiniz. öğrenme deneyiminizi keyifli bir sürece dönüştürür.

2. İngilizce, İspanyolca, Fransızca, İtalyanca, Portekizce ve diğer birçok dili ücretsiz öğrenmek için en iyi uygulama olmak

3. Uygulama yazma, okuma, konuşma, dinleme gibi becerilerinizin geliştirilmesini önemsiyor. Çeviri hizmetlerinin eklenmesiyle

4. Öğrenme süreci, telaffuzun dinlenmesi, ifadelerin okunması, kayıtların dinlenmesi, sözcükleri doğru şekilde düzenleyerek ifadelerin yapılandırılması ve görüntülerin sözcüklerle eşleştirilmesi gibi farklı adımlarla gerçekleştirilir.

5. Her adımı tamamladığınızda size istediğiniz tüm cesareti verir. Daha sonra uygulama size yaptığınız tüm hataların bir raporunu vererek bunları netleştirir ve öğrenme sürecinizi kolaylaştıran sürekli geri bildirim verir.

6. Uygulama, kullanıcıların doğru cevap verdiklerinde sanal paralar elde ettikleri ve bunu karakterlerini özelleştirmek veya başka ödüller elde etmek için harcayabilecekleri bir ödül sistemine sahiptir. Bu özellikler yalnızca akıllı telefon uygulamasında kullanılabilir

7. Ezberlediğiniz tüm kelimeler uygulamanın hafızasında tutulur ve bu kelimeyi anlama ve doğru ezberleme seviyenizi gösteren bir ölçek bulunur.

Bu uygulamayı buradan indirebilirsiniz

Peki ne bekliyorsun? Hemen şimdi gidin ve gelecekteki hedeflerinizi gerçeğe dönüştürmek için bu uygulamayı indirin.

إرسال تعليق

0 تعليقات