header

اعلان وسط المواضيع

Descoperiți cele mai frecvent utilizate conversații

Așa cum facem întotdeauna, am vorbit de mai multe ori despre conversații și se datorează importanței sale de a comunica corect și de a fi înțeles de oricine în orice moment. Scopul principal în învățarea unei limbi străine este să devii competent în comunicarea cu oamenii pentru a-ți rezolva toate problemele.

De ce este importantă conversația în învățarea unei limbi?

Singura modalitate de a comunica corect este să înveți conversația cel mai des folosită în limba pe care o înveți. De exemplu, dacă ești începător, atunci nu aștepta să devii expert în gramatică doar pentru a începe să înveți abilitățile de conversație, deoarece unele fraze au nevoie de un nivel ridicat de înțelegere a gramaticii pentru a ști cum au fost structurate.

În schimb, tot ce trebuie să faci este să memorezi conversațiile cele mai frecvent utilizate în fiecare zi, cum ar fi comanda de la cineva, solicitarea de direcții, solicitarea celui mai apropiat hotel și multe cazuri prin care trecem tot timpul.

Cele mai frecvente conversații:

De aceea, am venit astăzi cu o soluție, în care vom împărtăși toate conversațiile de care aveți nevoie pentru a începe să învățați o limbă. De exemplu, dacă te afli într-un aeroport fără să știi cum să întrebi sau să te comporți, vei găsi conversații importante care se referă la problema ta, toate fiind traduse pentru a le folosi și a le memora cu ușurință.

După cum am menționat anterior, nu trebuie să înțelegeți structura gramaticală a acestor conversații dacă ați fost într-un stadiu incipient al învățării unei limbi, deoarece vă deranjează, vă provoacă stres, creează o povară care vă împiedică să învățați și face te plictisesti repede.

Trebuie doar să memorezi aceste conversații, să încerci să le folosești în situații adecvate și să repeți acest proces de mai multe ori. Repetarea este cel mai eficient mod de a memora, mai bine decât orice metodă, vă garantez că veți uita ceea ce ați învățat dacă nu repetați.

Există o mulțime de articole similare care abordează modalități de îmbunătățire a abilităților de conversație și recomandă aplicații care să vă ajute în această călătorie. Le puteți găsi la poarta „Aplicații de limbă” unde veți găsi și diferite aplicații care vă vor plăcea cu siguranță. Nu ezitați să le descoperiți.

Link-uri către cele mai importante conversații cu traducerea lor.

Fără alte prelungiri, acum este rândul tău să descoperi aceste conversații. Vă rugăm să nu ezitați să alegeți un link în funcție de limba preferată de învățat.

Descoperiți aplicația de conversații aici.

Cu asta, încheiem subiectul nostru astăzi. Sper să vă placă și să vă fie de ajutor. Nu uitați să citiți alte subiecte pe site-ul nostru.

إرسال تعليق

0 تعليقات