header

اعلان وسط المواضيع

A legnépszerűbb nyelvi alkalmazás 2023-ban

Egyszerű és szórakoztató módszert keresel egy új nyelv elsajátítására? Külföldi tanuláson gondolkodik? Egy idegen országban szeretne letelepedni? Van egy projektje, és szeretné terjeszteni világszerte? Szenvedélye van egy új nyelv tanulásának? Izgalmas folyamatot szeretne? A legjobb nyelvtanulási alkalmazást keresi?

Egy új nyelv elsajátítása elengedhetetlenné vált ezekben az időkben, különösen akkor, ha az a munkádhoz, a tanuláshoz kapcsolódik, vagy akár csak egy nyelv iránti rajongással és sürgősnek érzi a tanulást. De ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik, sok idő, koncentráció, gyakorlás és pénz kell hozzá.

Nehéz lehet, ha nincs sok időd órákra járni, könyveket olvasni és felvett előadásokat hallgatni. Csak tanulni szeretne, miközben gyakorolja mindennapi életét, anélkül, hogy sok időt és pénzt költene.

Mivel a legtöbben – ha nem mindannyian – okostelefonjainkkal töltjük az idejüket. Célszerű ezt az időt szánni egy új nyelv elsajátítására egy ingyenes, egyszerű, gyors és élvezetes módszerrel okostelefonján, bárhol.


Jellemzők:


Az alkalmazás számos előnnyel rendelkezik, amelyek a leghíresebb és legtöltöttebb alkalmazássá teszik angolul és minden más nyelven tanulni. Ezek a funkciók a következők:

1. Nagyon szórakoztató és interaktív módszerrel tanulhatsz, hiszen az alkalmazás a videojátékok stílusát imitálja, amelyben minden elért szint az előző teljesítésétől függ. tanulási élményét élvezetes folyamattá alakítja át.

2. Légy a legjobb alkalmazás angol, spanyol, francia, olasz, portugál és sok más nyelv ingyenes tanulására

3. Az alkalmazás törődik az Ön készségeinek, például az írás, olvasás, beszéd és hallás fejlesztésével. Fordítási szolgáltatásokkal kiegészítve

4. A tanulási folyamat különböző lépéseken keresztül zajlik, beleértve a kiejtés meghallgatását, a kifejezések felolvasását, a felvételek meghallgatását, a kifejezések strukturálását a szavak helyes elrendezésével, valamint a képek szavakkal való párosítását.

5. A kívánt bátorítást megadja, amikor minden lépést befejez. Ezután az alkalmazás jelentést ad az összes elkövetett hibáról és tisztázza azokat, valamint folyamatos visszajelzést ad, amely megkönnyíti a tanulási folyamatot.

6. Az alkalmazásban van egy jutalmazó rendszer, ahol a felhasználók helyes válaszadáskor virtuális érméket kapnak, és azt elkölthetik karaktereik testreszabására, vagy egyéb jutalmakra. Ezek a funkciók csak az okostelefonos alkalmazásban érhetők el

7. Az összes megjegyzett szó az alkalmazás memóriájában marad, egy skálával, amely megmutatja a szó megértésének és helyes memorizálásának szintjét


Itt töltheti le ezt az alkalmazást


Mire vársz még? Menjen azonnal, és töltse le ezt az alkalmazást, hogy valóra váltsa jövőbeli céljait.

إرسال تعليق

0 تعليقات