header

اعلان وسط المواضيع

Нове: розмовляй усіма мовами світу

Нове: розмовляй усіма мовами світу

Хочете мати мобільний застосунок, що перекладає мовлення напряму?

Хочете мати змогу розмовляти з тими, для кого рідна мова відмінна від вашої?


Ми живемо у світі революцій і технологій, який був описаний раніше як дрібне село. Інтернет перетворив і дав розквіт багатьом життям за останнє десятиліття і продемонстрував потенціал об’єднання людей різних культур. Така революція була необхідна для початку у світі бізнесу, уряду і академічних установ, що наочно показало процес переплетіння і незалежності. Від тепер, мова не є проблемою для спілкування людей різних національностей.

Сьогодні подорожі з одного кінця світу в інший стали нормальним заняттям для людей, будь це туризм, освіта або робота. Але люди непокояться можливістю спілкування з іншими. Перепоною, звичайно, стає чужа мова, але сьогодні ми запускаємо застосунок, призначений для перекладу мовлення і якщо у вас є іПгоне або іПад, то отримати його буде дуже просто.

Ми можемо зустріти багато людей, які розмовляють іншою мовою і у вас під рукою може не опинитися досвідченого перекладача. Ось тут і показує себе застосунок перекладу мовлення. Він замінить вам перекладача на час вашої подорожі. Це програма для смартфонів.


Застосунок призначений для перекладу усіх мов. Якщо вам буде потрібно щось у справжньому французькому ресторані чи запитати щось про пам’ятник у вашій подорожі по Європі, просто витягніть ваш смартфон! Продиктуйте ваше питання у мікрофон і застосунок миттєво перекладе його на необхідну мову. З ним ви зможете розмовляти на будь якій мові світу. Неважливо в якій ви країні, ця програма зробить ваше спілкування з іншомовними людьми набагато простішим. Допоможе вона і при спілкуванні з друзями-студентами.

Подібний застосунок перекладу мовлення недавно став необхідністю. Він різко покращив досвід індивідуального спілкування і додав більше слів і фраз у нове покоління. Він може перекладати складні речення розміром з великий абзац або більші.

Цей чудовий застосунок вирішить багато ваших проблем, тож користуйтеся ним і спілкуйтеся з вашими знайомими. Просто проговоріть речення вголос і він автоматично перекладе речення на потрібну вам мову і вимовить його, пояснювати щось «на пальцях» не буде потрібно. Існує багато застосунків для перекладу, але вони не так корисні в подібній ситуації, бо потрібно прописувати ваше запитання, а це займає час і є досить нудним процесом.

Найпотужніша перевага цього застосунку – це підтримка усіх мов світу і арабської теж, для якої ви зможете лише конвертувати надиктоване речення у текст. Якщо ви забажаєте перекласти його на іншу мову, що застосунок підтримує, то ви це зможете, а ще він допоможе вам вивчити мову через звуки і перекладе їх прямо. Як бачите, ним дуже просто користуватися.

Чому вам треба завантажити цей застосунок перекладу мовлення негайно:

- Він безкоштовний і доступний кожному.

- Переклад прямого мовлення

- Створює можливість для зручного спілкування через переклад

- Простий і зрозумілий інтерфейс спростить користування

- Можна ділитися перекладами через електронну пошту або соціальні мережі

- Підтримує усі інтернаціональні мови світу, включаючи арабську

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.translator.myapp

إرسال تعليق

0 تعليقات