header

اعلان وسط المواضيع

Az ingyenes inkluzív fordítóalkalmazás a kezedben

Nem tagadhatjuk, hogy manapság a fordítóalkalmazások fontos alkalmazásokká váltak, amelyeknek a telefonunkban kell lenniük. Néha mindannyian olyan országokba utazunk, amelyekben nem értjük a nyelvüket, vagy nem is élünk ott.

És az ország lakosságával a saját nyelvükön kommunikálni nehéz számunkra, mivel természetesen nem értjük a nyelvüket, ami sok olyan problémát okozhat, amely tolmácsot igényel, és itt jön a fordítás szerepe. alkalmazás, amelyet ma bemutatunk Önnek.

Mi az inkluzív fordítási alkalmazás?

Az inkluzív fordítóalkalmazás az összes fontos fordítási alkalmazást egy helyre gyűjtötte, hiszen van benne hangfordító, kamerás fordító, írásos fordító és fotófordító is.

Többé nem kell minden alkalmazást külön-külön letöltenie a telefonjára, így ezzel az alkalmazással mindent egy helyen talál, és ez segít, hogy ne pazarolja a telefon tárhelyét.

Miért az inkluzív fordítóalkalmazás?

A program létrehozásának ötlete a fordítóprogramok iránti nagy kereslet után született. Manapság sokat találunk belőlük, és mindegyiknek más a feladata, mert van, aki inkább csak hanggal, írás nélkül fordít, és van, akinek időnként egy-egy táblát/transzparenst vagy könyvet kell fordítania. Tehát mindenkinek megvannak a maga igényei.

Ezért, hogy ne tereljük el a felhasználó figyelmét, arra gondoltunk, hogy ezeket az alkalmazásokat egyetlen alkalmazásban egyesítjük, hogy az bármikor és bárhol elérhető legyen.

Az alkalmazás jellemzői:

1. Az alkalmazás tartalmazza az összes többi fordítási alkalmazást

2. Az alkalmazás mindenki számára ingyenes

3. Emberek ezrei töltötték le az alkalmazást telefonjukra, és tetszett nekik

4. Az alkalmazás mérete kicsi, és nem foglal sok helyet a telefonon

Most, hogy mindent megemlítettünk az alkalmazással kapcsolatban, megadom az ingyenes letöltési linket.

Az alkalmazás letöltéséhez kattintson ide

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.traslate.myappvoice

És ne felejtsd el megosztani érdeklődő barátaiddal, és kommentben hagyd el nekünk visszajelzésedet

إرسال تعليق

0 تعليقات