header

اعلان وسط المواضيع

Știați că învățarea limbii prin audio și video este cea mai bună soluție?

Știm exact cât de avantajos ne va aduce acest lucru și poate chiar ne-am desenat visele pe baza asta, dar tot ne plictisim în timp ce suntem în mijlocul realizării acestui lucru, mai ales când vine vorba de învățarea abilității de a conversa, care este una dintre cele patru deprinderi foarte importante în stăpânirea limbii. , care trebuie concentrat nu mai puțin decât pe alte abilități, astfel încât să nu le poți ignora.

În special în ceea ce privește învățarea conversației, 90% dintre voi vă veți plictisi. În acest articol, vă vom prezenta soluția, care este o aplicație foarte utilă care vă va ajuta să învățați conversația cu audio și imagini.

Care este rolul conversațiilor în învățarea limbilor străine?


Importanța conversațiilor constă în faptul că ele îl ajută pe cel care învață să folosească vocabularul și cuvintele pe care le-a învățat într-o situație dată, ceea ce asigură că acest vocabular este ferm stabilit în minte și îi asigură stabilitatea.


Acest lucru îi permite abilitatea de a-l recupera și de a-l folosi în situații adecvate în viitor și lucrează pentru a-și consolida și stabiliza repertoriul lingvistic în mintea lui, ceea ce îl face să aibă capacitatea de a vorbi despre orice subiect, într-un mod asemănător celor vorbitori de acel subiect. limba.


De asemenea, în primele niveluri de învățare a limbilor străine, veți avea nevoie de modele ale conversațiilor cele mai des folosite în limba pe care o învățați. Dacă reușiți să memorați aceste modele, veți comunica cu ușurință în limbile lor, iar acest lucru vă va aduce beneficii morale și vă va spori încrederea în sine.

Totuși, dacă îți concentrezi toate eforturile pe memorarea regulilor propoziției, dezasamblarea lor și analizarea lor pentru a afla modul în care au fost folosite și când ești încă începător, ceea ce vei obține este un sentiment de plictiseală și frustrare. .

Nu este rău să memorezi cele mai importante propoziții pe care va trebui să le folosești în conversațiile tale zilnice fără să analizezi modul în care sunt formate și să aprofundezi în ele, deoarece nu vei putea stăpâni toate regulile în primele tale niveluri de învățare. limba.

Care sunt caracteristicile aplicației pentru învățarea conversației cu sunet și imagini?


• Este gratuit și toată lumea poate beneficia de ceea ce oferă pentru a ajunge la niveluri avansate în limba pe care o folosește.

• Dimensiunea sa redusă, astfel încât să nu vă faceți griji că ocupă mult spațiu pe telefon, ceea ce va reduce viteza telefonului și îl va face mai greu.

• Conține o funcție audio, astfel încât să puteți cunoaște modul corect de a pronunța propozițiile.

• Ușor de utilizat pentru toate vârstele.

• Evaluările sale sunt foarte mari; Astfel încât să-i poți garanta calitatea și să obții beneficiul dorit din el.



Subiectul s-a încheiat, sperăm că am obținut cel mai mare beneficiu pentru tine.

إرسال تعليق

0 تعليقات